Dugnad på Røyken menighetshus i juni

HEI!

Som mange sikkert har lagt merke til er Røyken menighetshus blitt et noe trist syn, skittent og med maling som flasser. Det trenger i høy grad renovering. Husstyret planlegger derfor å få vasket, skrapet, pusset og malt huset. Dette er en stor jobb. Den eneste muligheten vi har, er å få gjort dette på dugnad.

Vi planlegger å bruke 4-5 uker, fra begynnelsen av juni. Stillas blir satt opp rundt hele huset av profesjonelle.

Det positive med en slik dugnad, er at vi både får et godt fellesskap og vi kan garantere mye moro og latter, i tillegg til å få være med på en veldig viktig jobb! OG - vi kan love en skikkelig fest til høsten! 😊

VI HÅPER DU HAR LYST TIL Å VÆRE MED OG HJELPE TIL!

Se vedlegget for mer informasjon om dugnaden!

TRYKK HER

Har du spørsmål så ta kontakt med leder for husstyret Anniken Mjøen Haraldsen, tlf. 41574898, mail: anniken.m.haraldsen@gmail.com  eller Terje Ingebrigtsen, tlf. 91563865, mail:  ingebrigtsen.terje@gmail.com.

Håper å høre fra deg innen førstkommende søndag 26. mai 2019.