Kurs i babysang

I september starter våre populære babysangkurs opp igjen.

Denne invitasjonen sendes i posten til alle døpte/tilhørende babyer i Røyken kommune - født etter 01.07.2018.
Kurset er åpen for alle uansett tilhørighet til kirken! :)

DU KAN LASTE NED INVITASJONEN SOM PDF HER!

Kurs høsten 2018 starter i september:

Mandag 3.sept -Åros kirke v/Merete Fossli
Torsdag 6.sept -Slemmestad kirke v/ Ellen S. Hansen
Torsdag 6.sept - Teglen, Spikkestad kirke-og kultursenter v/Agathe Matre
Fredag  7.sept  -Bråset/ Røyken menighetshus v/Heidi Amundsen

Klokkeslett alle steder er kl. 11-13

Påmeldingsskjema til alle kursene finner du her!

"prøvetime"
Ønsker du å komme en gang for og se hvordan det er? Bare ta kontakt på e-post, så vet vi at du kommer :)

På babysang inviterer vi baby med foresatt til 10 samlinger. Kurset legger vekt på språkstimulering, sosial utvikling, sang, rytme, bevegelse og musikk. Det er også viktig med nettverksbygging. Sangstunden tar ca 30-40 min. Resten av tiden hygger vi oss rundt bordet. Dere tar med egen matpakke, vi stiller med kaffe/te, frukt og kjeks.

Gruppen på Bråset/Røyken menighetshus - Generasjonssang
Gruppen vil være ca. annenhver gang på Bråset sykehjem og på Røyken menighetshus. De gangene vi er på Bråset vil også beboere der delta på gruppen, og vi vil synge en fin blanding av nye og gode, gamle sanger. Kurset innbyr til kontakt på tvers av generasjoner, sang og musikk er veldig fint for de eldre og selvfølgelig for barna også.

Dersom du har spørsmål eller andre henvendelser kan du sende en e-post til:

Facebookgrupper
Er du på facebook? Alle kursene har egne facebookgrupper. Her kan du lettere komme i kontakt med kursholder samt de andre som går på kurset. Vi legger også ut info og beskjeder der. Link til gruppene finner du her:

Åros

Teglen Spikkestad