Spikkestad kirke- og kultursenter har fått et navn. Det er : "Teglen". Juryen for konkurransen er Styringsgruppa for byggeprosjektet, der både kirken og kommunen er likelig representert.

Navnet er foreslått og snakket om av flere, men den som først sendte inn forslaget til navnekonkurransen er Frøydis Rui-Rahman, som mange vil kjenne fra kulturskoletjenesten i Røyken kommune. Gratulerer til vinneren og takk for et godt navn! Med dette navnet knyttes senteret til stedets historie på en spesiell måte: Spikkestad Teglverk ble først bygget opp i 1897 omtrent der kirke- og kultursenteret nå ligger. Det har vært produksjon av teglstein her helt frem til 1960. Også utførelsen av dette nye bygget er gjort i tegl.

Vinneren er invitert til åpningsfesten lørdag 26.mai og blir premiert med gratis adgang til alle kommunale og kirkelige arrangementer i huset i et helt år, fra og med åpningen.

Det fulle navnet på det nye bygget vil være: TEGLEN, Spikkestad kirke- og kultursenter.

Styringsgruppa vil gjerne takke befolkningen for et stort engasjement og til sammen flere hundre forslag, et femtitalls med kortere eller lengre begrunnelser.

M.v.h.
på vegne av stryingsgruppa