Kirkens ferieklubb 2018 - bli med da vel! :)

Her finner du informasjon og påmelding til årets ferieklubb

KIRKENS FERIEKLUBB 2018

For niende året på rad ønsker Kirken i Røyken velkommen til Kirkens Ferieklubb på Fagertun i Båtstø.

Vi ønsker å gi barna en uke med morsomme aktiviteter og felleskap med jevnaldrende i den såkalte ”vakumuka” hvor mange foreldre er i gang med jobb igjen etter ferien mens skolen enda ikke har startet.

.:: NÅR?

Kirkens Ferieklubb 2018 blir i uke 33.

Vi har åpent tirsdag 14. august til fredag 17. august.

Barna MÅ delta på alle 4 dagene for å få plass på ferieklubben.

.:: HVOR?

Vi holder til på Fagertun, som ligger i Båtstø.

Fagertun ligger idyllisk til ved sjøkanten!

.:: ALDERSGRUPPE

Kirkens Ferieklubb har plass til 60 barn mellom 7 og 10 år.

I år tar vi i mot barn som er født i 2008, 2009, 2010 og 2011.

.:: PROGRAM

Vi legger opp til et morsomt program med aktiviteter både i sjøen og på land. Vi har med oss mange dyktige ledere til å lede aktivitetene.

Program vil bli sendt ut til alle påmeldte sammen med et infoskriv i juni.

.:: PRIS

Det koster kr 1200,- pr barn å delta på Kirkens Ferieklubb.

(Søskenmoderasjon kr 100,-)

I prisen er det:

-  Lunsj og frukt alle dager

-  Tur til Altitude trampolinepark på fredagen.

-  Diverse aktiviteter og materiell.

.:: INFORMASJON

All informasjon om ferieklubben kunngjøres her på denne nettsiden, i tillegg kommer det annonse i Røyken og Hurums Avis. Fjorårets deltakere får også en e-post med informasjon.

Barn som fyller 7 år i år får invitasjon i posten. Dette er fordi denne aldersgruppen er valgt ut som satsningsalder for ferieklubben i vår trosopplæringsplan for 0-18 år.

PÅMELDINGEN FRA FREDAG 1.MARS

7 –åringene (Barn født i 2011) har mulighet til å melde seg på fra de får brevet i posten.

Påmelding skjer etter ”førstemann til mølla” prinsippet. Ferieklubben har 60 plasser og har blitt fulltegnet de gangene vi har arrangert dette tidligere. Vi opererer med venteliste når plassene er fulltegnet.

.:: PÅMELDING

Påmelding skjer via vårt webverktøy questback. 7-åringer kan melde seg på nå. Andre aldersgrupper kan melde seg på fra 1.mars

Trykk på linken for påmelding:
PÅMELDING KFK 18

Det er ikke mulig å melde på pr. epost eller telefon, men det er selvfølgelig lov til å ringe dersom man har problemer.

Telefontid er kl. 09-15 på hverdager, tlf er 31 29 28 00 – spør etter Heidi A.

Kontaktadresse e-post:

Her kan du laste ned invitasjonen til 7-åringer