Babysang høsten 2017

Vi er klare for babysang, meld dere på!

Datoer for babysang høsten 2017

Kurs i babysang

I september starter våre populære babysangkurs for høsten 2017.

Vi vil sende brev om kursene i posten til alle som er født etter 01.01.17 og er døpte eller tilhørende kirken.

Kurs høsten 2017 er:

Onsdager kl. 11-13 Slemmestad kirke v/ Ellen S. Hansen

Torsdager kl. 11-13 Vårsol, Spikkestad v/Agathe Matre

Torsdager kl. 11-13 Åros kirke v/Angelica Flores

Fredager kl. 11-13 Bråset/ Røyken mhus v/Heidi Amundsen

Alle kursene starter opp i uke 36, bortsett fra Røyken som starter i uke 35.

Påmeldingsskjema til alle kursene finner du her!

På babysang inviterer vi baby med foresatt til 10 samlinger. Kurset legger vekt på språkstimulering, sosial utvikling, sang, rytme, bevegelse og musikk. Det er også viktig med nettverksbygging. Sangstunden tar ca 30-40 min. Resten av tiden hygger vi oss rundt bordet. Dere tar med egen matpakke, vi stiller med kaffe/te, frukt og kjeks.

Gruppen på Bråset/Røyken menighetshus

Gruppen vil være ca. annenhver gang på Bråset sykehjem og på Røyken menighetshus. De gangene vi er på Bråset vil også beboere der delta på gruppen, og vi vil synge en fin blanding av nye og gode, gamle sanger. Kurset innbyr til kontakt på tvers av generasjoner, sang og musikk er veldig fint for de eldre og selvfølgelig for barna også. Les mer om hvordan dette gjøres i oslo, på denne linken

Facebookgrupper

Er du på facebook? Alle kursene har egne facebookgrupper. Her kan du lettere komme i kontakt med kursholder samt de andre som går på kurset. Vi legger også ut info og beskjeder der. Link til gruppene finner du her:

Åros

Vårsol Spikkestad