Til deg som er født i 2003:

Velkommen til konfirmasjon i kirkene i Røyken i 2018

.:: Informasjon

-April/mai 2017: medlemmer og tilhørende får tilsendt brosjyre fra bispedømmet i posten

Brosjyren kan også lastes ned her!

-Juni  2017: kirken i Røyken sendte informasjon i posten til alle som er døpte eller tilhørende: Last ned brosjyren her!

-September2017: Vi besøker ungdomsskolene med brosjyrer. Dersom du ikke får brosjyre på skolen kan den også lastes ned fra denne siden. Se punkt over

.:: Facebook-gruppe

Vi har laget en facebookgruppe hvor konfirmanter og foresatte kan melde seg inn. Her vil det publiseres informasjon før påmelding samt i løpet av konfirmantåret.

Gruppa finner du HER!

.:: Påmelding

Påmeldingen åpner 1.september 2017. Første mann til mølla! Konfirmasjonsdatoer kan bli fulle!

Frist for påmelding er 1.oktober 2017.

.:: Konfirmasjonsdatoer for 2018

• Spikkestad kirke: Lørdag 15.9
  • Røyken kirke: Lørdag 8.9 og søndag 9.9
  • Åros kirke: Lørdag 8.9
  • Slemmestad kirke: Søndag 9.9 og lørdag 15.9
  • Nærsnes kirke: Søndag 16.9

Nb! Det må være minst 5 konfirmanter pr gudstjeneste for å gjennomføre oppsatt gudstjenestedag.

Vi får allerede henvendelser fra familier som ønsker å få bekreftet konfirmasjonsdatoen nå.

Vi kan dessverre ikke reservere plasser på forhånd, påmeldingen skjer til høsten og konfirmasjonslisten settes opp i tiden rundt 1. oktober.

Men vi prøver så langt det er mulig å ta hensyn til de som har:

A: Annen konfirmasjon i familien

B: Andre familieforhold som gjør at de må ha en spesiell dag, og

C: De som har bestilt lokale.

Har du spørsmål?

Kontakt oss gjerne på