Ønsker dere vielse i en av våre kirker?

Enten dere ønsker et stort tradisjonelt kirkebryllup eller en enkel seremoni med de aller nærmeste er vi glade for å delta på deres store dag.

Slik bestiller du tid:

1. Ta kontakt med kirkekontoret tlf 31292800 for å avtale tid og kirke. Vi tar i mot avtaler for vielser for "neste år" fra og med 1.mai. For vielser i inneværende år, er det bare å ta kontakt.
  2. Last ned skjemaene. Dere trenger hvert deres eksemplar av erklæring før prøving av ekteskapsvilkårene. Dere trenger også ett eksemplar av forlovererklæring til hver av forloverene. Skjema får en hos folkeregistrene eller finner det på nettet.
  3. Det er veldig viktig at dere sender med all nødvendig dokumentasjon. Hvilken dokumentasjon som skal legges ved finner dere på baksiden av skjema for prøving av ekteskapsvilkår. Har dere spørsmål angående skjemaer, så ta kontakt med kirkekontoret tlf 31292800. Dere finner også mer informasjon på kirken.no - se nederst på denne siden.
  4. Ta kontakt med organist for å finne musikk til vielsen. tlf 31292800. Lytt til bryllupsmarsjene, og send musikk-ønsket tilbake til organisten (tilbakemelding gjelder kun bryllup i Røykens kirker).

Foto: Morten Flaten

Bilder av kirkene våre finner du her

Mer informasjon om vigsel i kirken finner du på kirken.no - trykk her!